Je kunt je op meerdere manieren aansluiten bij de coöperatie Leren voor Morgen. Als organisatie kun je lid worden, en als individu kun je je aansluiten bij een van onze netwerken voor duurzaam onderwijs in het PO, VO, MBO of HO. Daarnaast kan je ook partner worden.

W O R D  L I D
Als lid ben je welkom op de ledenbijeenkomsten van Leren voor Morgen. We komen zo'n 4 keer per jaar bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten bepalen we de koers van de coöperatie en bespreken we hoe we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Ze bestaan grotendeels uit interactieve en inspirerende sessies en worden altijd afgesloten met een borrel. Verder ontvang je na bevestiging van je lidmaatschap automatisch de interne nieuwsbrief waarmee je op de hoogte gehouden wordt van activiteiten van andere leden en mogelijke kansen voor samenwerking. Daarnaast houden we onze leden per e-mail op de hoogte van de ledenbijeenkomsten en andere belangrijke zaken. 

Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden maar je dient wel in te stemmen met de gedrags- en integriteitscode van Leren voor Morgen

Word lid

 

N E T W E R K 
We hebben vier netwerken: voor het primair-, voortgezet-, beroeps- en hoger onderwijs. Deze netwerken wisselen kennis en ervaring uit over duurzaam onderwijs en ondersteunen elkaar waar mogelijk. We komen een paar keer per jaar samen en weten elkaar online te vinden. Iedereen met interesse kan zich aansluiten. Dit is een mooie plek voor bijvoorbeeld docenten en schoolleiders om inspiratie op te doen over duurzame lessen en projecten.

Sluit je aan bij een netwerk

 

P A R T N E R S H I P S
Je kunt je als individu of als organisatie ook op andere manieren (financieel) verbinden aan Leren voor Morgen. Wellicht is er een specifiek project waar je affiniteit mee hebt. Of wil je zelf een project of initiatief starten met Leren voor Morgen. Maatwerk is mogelijk! Neem voor de mogelijkheden contact op met André de Hamer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).