Nemen jouw studenten deel aan het MBO Green Confest – het duurzaamheidsfestival voor studenten op 12 oktober in Lelystad? Of kom je zelf ook en neem je je studenten mee? Jullie kunnen op twee manieren deelnemen:

  • Studenten kunnen zich individueel inschrijven
  • Studenten kunnen zich evt samen met hun docenten/coordinatoren inschrijven om hun project te laten zien.

Aanmelden project!

Meld jezelf ook aan!

Het event wordt gehouden bij Boer Kok in Lelystad, een fantastische locatie met een prachtige tuin, duurzame hapjes en drankjes. Het programma van de dag en achtergrondinformatie staan onderaan deze pagina. 

Inschrijven met een of meer projecten met je school/opleiding

Je laat een of meerdere mooie voorbeelden zien van wat jullie doen op jouw school aan duurzaamheid. Dat kan een project zijn, een bepaalde les, een serie activiteiten, een spel, noem maar op. Je kunt dit laten zien op bijvoorbeeld een poster, een banner, een laptop met daarop een filmpje of presentatie, kaartjes, een maquette - het kan van alles zijn. Je hebt een tafel beschikbaar om je te presenteren. Tijdens het ochtendprogramma van het MBO Green Confest lopen andere (groepen) studenten rond om jullie project(en) te bekijken, vragen te stellen ……en te beoordelen! Aan het eind van de dag krijgen namelijk de mooiste initiatieven een prijs.

Doe je mee?

Stuur dit bericht door naar je studenten en laat ze zich hier inchrijven voor het event als individuele deelnemer via Eventbrite

Check welke groepen/studenten zich vanuit jouw instelling willen inschrijven met een of meerdere projecten en klik hier om je hiervoor aan te melden via een google docs formulier.*

*Als je meerdere projecten wil presenteren, moet je het google doc formulier voor elk project apart invullen. Als je je aanmeldt met een project moet je je ook nog als individuele deelnemer via Eventbrite aanmelden, zo houden wij zicht op het aantal aanmeldingen.

Achtergrond info

 Programma van de dag