Het mbo is een belangrijke speler voor duurzaamheid. Het netwerk MBO voor Morgen is opgericht met als doelstelling om het MBMBo netwerk kleinO onderwijs toekomstbestendig en duurzaam te maken en duurzaamheidspioniers in het veld te inspireren, activeren en verbinden.

MBO voor Morgen organiseert jaarlijks een symposium over duurzaamheid in het MBO. In 2021 vindt dit symposium plaats in Dordrecht, bij Yuverta, op vrijdag 10 december van 10.30 - 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

MBO voor Morgen is een initiatief van Leren voor Morgen, Katapult, Het Groene Brein, Duurzaam MBO en Groene Groei, organisaties die actief zijn in het duurzame onderwijsveld. Samen hebben we een grote en betrokken groep van aanjagers, die zich binnen hun eigen onderwijsinstelling, bedrijf of regio sterk maken voor duurzaam onderwijs en innovatie. Als MBO voor Morgen trekken we samen op om duurzaamheid in het MBO een boost geven. Ook organiseren we jaarlijks een landelijke conferentie rond duurzaamheid in het MBO en verschillende andere landelijke bijeenkomsten.

Doe je mee?

Meedoen kan door je aan te melden voor het MBO voor Morgen netwerk. Je ontvangt dan per mail (2-5x per maand) updates over nieuwe ontwikkelingen en concrete verzoeken voor samenwerking of het delen van expertise rond duurzaamheid op het MBO. Ook als je zelf op zoek bent naar samenwerking of expertise kan Leren voor Morgen je vraag via de mailinglijst uitzetten binnen het netwerk. Via de mailinglijst wordt je ook uitgenodigd voor de landelijke bijeenkomsten van MBO voor Morgen waar je kennis kan delen, vragen kan stellen en samenwerking kan zoeken.

Als je wat actiever betrokken wil zijn kan je je aanmelden als aanjager (regiogids of ambassadeur) van Leren voor Morgen. Lees hier hoe je als aanjager betrokken kan zijn. 

Meld je aan voor het MBO netwerk of als aanjager van MBO voor Morgen

 Slim Circulair260bdc15c d2b4 4244 bbe8 25287e11dd91